بهترین پزشک متخصص صرع

 به‌طورکلی بیماری صرع یکی از بیماری‌های مرتبط با مغز و اعصاب است که می‌تواند بر کیفیت زندگی افراد تأثیرگذار باشد. عوامل زیادی می‌توانند بر تشدید یا درمان این بیماری مؤثر باشند که در این میان انتخاب پزشک از اهمیت زیادی برخوردار است.

برای انتخاب بهترین دکتر صرع موارد زیادی می‌توانند نقش داشته باشند که ازجمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به سابقه درخشان پزشک و سطح علمی او اشاره کرد، اما برای انتخاب پزشک صرع عوامل دیگری نیز دخیل هستند که در این صفحه از سایت دکتر سلیمانی آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

بهترین دکتر صرع کیست؟

بهترین دکتر صرع کیست؟

 باتوجه‌به اینکه سیستم عصبی بسیار پیچیده و تکامل‌یافته است، پس تشخیص بیماری صرع، علل بیماری، داروهای لازم برای بهبود بیماری و… از اهمیت زیادی برخوردار هستند؛ اما برای شناخت و انتخاب بهترین دکتر صرع بهتر است در نخستین گام محل زندگی و موقعیت جغرافیایی را در نظر گرفت و سپس باتوجه‌به این موضوع برای انتخاب متخصص صرع اقدام کرد.

البته این نکته را باید متذکر شد که همواره پزشکی به‌عنوان بهترین تخصص صرع خطاب می‌شود که ضمن تشخیص صحیح، برای بیمار وقت کافی بگذارد و به‌تمامی سؤالات او پاسخ منطقی بدهد. خوب گوش‌دادن به گفته‌های بیمار علاوه بر کاهش نگرانی او می‌تواند نقش مهمی را در تشخیص صحیح بیماری و تجویز دارو مؤثر ایفا کند.


همچنین برای مشاوره و وقت گرفتن برای تشنج می توانید روی متخصص تشنج کلیک کنید.


ویژگی‌ ها و تخصص‌ های بهترین دکتر صرع

 آنچه یک پزشک را تبدیل به بهترین دکتر صرع می‌کند، تشخیص صحیح است. بیماری صرع انواع و علت‌های مختلفی می‌تواند داشته باشد، باتوجه‌به این موضوع پس شنیدن گفته‌های بیمار، مطالعه بیشینه بیماری، سابقه ژنتیکی بیمار و… از اهمیت زیادی برخوردار است. ازاین‌روی یکی از ویژگی‌های بهترین دکتر صرع این است که پس از مطالعه سابقه بیمار و بررسی آزمایش‌های مختلف بهترین دارو را تجویز کند؛ اما ویژگی‌های و تخصص‌های بهترین دکتر صرع تنها به موارد فوق ختم نمی‌شود، بلکه از دیگر ویژگی‌های متخصص صرع می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  خوب سخن‌گفتن
  •   بیان واقعیت
  •  انجام معاینات فیزیکی نظیر راه‌رفتن، لرزش دست‌ها
  •   درنظرگرفتن وضعیت بیمار
  •   تقویت انگیزه در بیمار
  •   پرهیز از بیان جملات منفی
  •   پیشنهاد سبک زندگی سالم به بیمار
  •   ارتباط نسبتاً صمیمانه با بیمار
  •   پاسخ‌دادن به سؤالات بیمار
  •   نظرسنجی از بیماران
  •  مطالعه عمیق و مداوم در حوزه بیماری صرع
  •   ارتباط‌گرفتن با دیگر پزشکان و همکاران صاحب‌نظر در حوزه بیماری صرع

 باوجود گفته‌های فوق، تحصیل درزمینهٔ مغز و اعصاب و مطالعه تخصصی و مرتبط با بیماری صرع ازجمله مهم‌ترین ویژگی‌هایی است که یک پزشک را تبدیل به برترین دکتر صرع می‌کند.


برای گرفتن وقت از متخصص مغز و اعصاب همین حالا روی دکتر فوق تخصص مغز و اعصاب کلیک کنید.


معرفی بهترین دکتر صرع

چه زمانی نیاز است به بهترین دکتر صرع مراجعه کنیم؟

 صرع بیماری نسبتاً شایع در بین کودکان و بانوان است که عوامل زیادی می‌تواند نظیر آسیب فیزیکی، عفونت، سابقه ژنتیکی و… می‌توانند بر آن تأثیرگذار باشند. به طور معمول اغلب انسان‌ها یک‌بار در طول عمر خود صرع یا تشنج را تجربه می‌کنند. تشنج می‌تواند به‌صورت پرش دست‌وپا، خیره‌شدن به یک نقطه، لرزش بدن، بیهوشی و… بروز کند. بااین‌حال اگر بیمار در کنار تشنج علائم دیگری نیز داشت باید در اولین فرصت به بهترین دکتر صرع مراجعه کرد. ازجمله مهم‌ترین علائمی که باعث می‌شود بیمار به پزشک متخصص مراجعه کند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

حملات مداوم

 بروز مداوم حملات در طی چند روز ازجمله موضوعاتی است که باید بررسی شود، در برخی موارد تشنج یک زنگ خطر برای شناخت و تشخیص بیماری‌های دیگر است. ازاین‌روی باید این موضوع پیگیری شود، چراکه هر بار حمله عصبی می‌تواند آثار زیان‌باری را بر جسم و روح بیمار بگذارد.

مشاهده علائم روانی

 اضطراب درونی، پرخاشگری، توهم، بیهوشی و… ازجمله علائم روانی هستند که ممکن است، بیماران مبتلا به صرع را درگیر کنند. در برخی موارد این علائم بسیار خفیف هستند و جدی گرفته نمی‌شوند، اما این موضوع باید تحت‌نظر پزشک متخصص بررسی شود.

عدم کنترل بر حرکات دست‌وپا

 لرزش دست‌وپا و پرش آن‌ها به‌صورت غیرارادی از دیگر علائمی هستند که تحت‌نظر پزشک و با مصرف دارو باید کنترل شوند. متأسفانه بیماران مبتلا به صرع در هنگام حمله، کنترلی روی دست‌وپای خود ندارند، اگر این عدم کنترل بر حرکات دست‌وپا در طول روز و بدون بروز حمله مشاهده شود، شخص باید به پزشک مراجعه کند.

 در کنار تمام موارد فوق گیجی، کاهش سطح هوشیاری و عدم تکلم از دیگر علائمی هستند که نباید نسبت به آن‌ها بی‌تفاوت بود. نزدیکان بیمار با مشاهده علائم بیان‌شده باید بیمار را سریعاً نزد پزشک متخصص ببرند.

متخصص صرع چه اقداماتی را انجام می‌ دهد؟

 همان‌طور که پیش‌ازاین نیز اشاره شد، صرع ازجمله اختلالات مرتبط با مغز و اعصاب است. به بیان بهتر می‌توان گفت برخی از اختلالات مغزی می‌توانند باعث تشنج شوند. تشنج در افراد مبتلا به صرع منعکس‌کننده سطوح بالای غیرطبیعی فعالیت الکتریکی در مغز است. جهش‌های ژنتیکی، ضربه به سر، تومور مغزی، آنسفالیت، بیماری‌های عفونی، سکته مغزی و رشد غیرطبیعی عصبی ازجمله عواملی هستند که می‌توانند بر نواحی خاص یا عمومی مغز تأثیر بگذارد.

  • نخستین اقدامی که پزشک متخصص باید در جلسه اول بررسی کند، بررسی بیشینه پزشکی بیمار است. مطالعه بیشینه پزشکی بیمار می‌تواند نقش مؤثری را در تجویز دارو داشته باشد
  • پرسیدن علل تشنج، جویا شدن عوامل محرک تشنج، داروهای مصرفی، میزان خواب بیمار، سبک زندگی او و… از دیگر اقداماتی هستند که پزشک می‌تواند در اولین جلسه آن‌ها را بررسی کند و مطابق با شرایط بیمار اقدامات لازم را انجام دهد
  • در برخی موارد نیز تست MRI، چکاپ خون، نوار مغز و… نیز می‌تواند در تصمیم‌گیری نهایی پزشک بسیار تأثیرگذار باشد

 با تمام این تفاسیر هر پزشک ممکن است سبک درمان مختص به خود را داشته باشد، لذا نمی‌توان بر هر بیمار از یک روش درمانی پیروی کرد. به طور خلاصه برخورد مناسب و بررسی بیشینه بیمار ازجمله مهم‌ترین اقدامات پزشکان حرفه‌ای است.


شما می توانید برای انجام نوروتراپی روی مرکز نوروتراپی کلیک کنید.


متخصص صرع

اقدامات لازم قبل از مراجعه به بهترین دکتر صرع

 افرادی که مبتلا به بیماری صرع هستند، در نخستین جلسه قبل از حضور در کلینیک در جهت تسریع روند درمان بهتر است اقداماتی را انجام دهند. ارائه برخی مدارک و پاسخ به برخی از سؤال‌ها می‌تواند به پزشک کمک کند تا گام‌های مؤثری را در جهت بهبود هر چه سریع‌تر بیمار بردارد.

 ازآنجایی‌که حملات صرع می‌تواند منجر به فراموشی موقتی شود، پس به بیماران مبتلا به صرع پیشنهاد می‌شود یک دفترچه برای نوشتن اطلاعات داشته باشند. این دفترچه می‌تواند در تلفن همراه هوشمند بیمار نیز باشد. آنچه در این دفترچه باید ثبت شود، موارد زیر است:

  1.  تاریخ و زمان تشنج
  2.   کارهایی که بیمار قبل از انجام تشنج انجام داده است
  3.   میزان خواب بیمار در طول شبانه‌روز
  4.   مدت‌زمانی که حمله طول کشیده است
  5.   احساسات پس از تشنج
  6.   مدت‌زمان بهبود بیمار پس از تشنج
  7.   آسیب‌زدن یا نزدن به خود
  8.   میزان مصرف کافئین
  9.  مصرف الکل در روز قبل از حمله
  10.   فهرست داروهای مصرفی
  11.  سابقه بیماری زمینه‌ای

ضمن همراه‌داشتن این دفترچه در برخی موارد فیلم صحنه تشنج می‌تواند در تجویز صحیح دارو مؤثر باشند، چراکه تشنج‌ها انواع مختلفی دارند. همچنین همراه‌داشتن لیست داروهای مصرفی، تجویز دیگر پزشکان و عامل محرک تشنج نیز از دیگر اقداماتی است که باید بیمار قبل از حضور در کلینیک آن‌ها را جمع‌آوری کند. فراموش نکنید که در بیماران مبتلا به صرع نور سفید، چراغ‌های چشمک‌زن، مصرف الکل، تغییر در ریتم خواب شبانه و… می‌تواند عامل زمینه‌ساز یا تشدید تشنج باشد.


همچنین جهت تست و گرفتن نوار عصب و عضله می توانید روی مرکز نوار عصب و عضله کلیک کنید.


درمان صرع در کلینیک مغز و اعصاب دکتر سلیمانی

 صرع ازجمله بیماری‌های مزمنی شناخته می‌شود که سبک زندگی بیمار نقش مؤثری را در بهبود آن ایفا می‌کند. میزان خواب، نوع تغذیه، سبک زندگی، سطح استرس و… می‌توانند در تشدید یا بهبود این بیماری اثرگذار باشند. متأسفانه صرع ازجمله بیماری‌هایی است که می‌تواند موجب کاهش عزت‌نفس و عدم تمرکز افراد شود، ازاین‌روی درمان آن باید جدی گرفته شود. دکتر مریم سلیمانی یکی از بهترین دکتر صرع در تهران است، بیماران مبتلا به صرع می‌توانند پس از تشخیص بیماری خود تحت‌نظر ایشان که متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات هستند، برای درمان این بیماری اقدام کنند.

 آنچه در معرفی بهترین دکتر صرع بسیار اهمیت دارد، مطالعه نظر دیگر بیماران است. به بیان ساده‌تر بررسی تجربه دیگر بیماران می‌تواند تعیین‌کننده بهترین دکتر صرع باشد. از دیدگاه اغلب بیماران بیان جملات مثبت، خوش‌رویی، ساده سخن‌گفتن، بیان دوز لازم برای مصرف دارو، صحبت در خصوص علل بیماری و… ازجمله مهم‌ترین ویژگی‌های یک متخصص خوب برشمرده می‌شوند.

 باوجود گفته‌های فوق این موضوع را می‌توان برداشت کرد که ارتباط‌گیری با بیمار با بررسی کیفیت زندگی او به‌جای منع بیمار از انجام فعالیت‌های روزمره می‌تواند نقش مؤثری را در بهبود روند درمان، اشتیاق بیمار برای حضور در جلسات و… داشته باشد. دکتر مریم سلیمانی به‌عنوان یکی از بهترین پزشکان صاحب‌نظر در درمان صرع شناخته می‌شوند که می‌توانند به بیماران در جهت بهبود این بیماری کمک کنند. بیماران عزیز برای دیدار با دکتر مریم سلیمانی می‌توانند از طریق شماره تماس‌های سایت اقدام کنند.

آدرس مطب دکتر سلیمانی: تهران، خیابان ولیعصر توانیر روبروی اورژانس بیمارستان دی کوچه دوم ساختمان پزشکان آریا طبقه دوم واحد 5


لوکیشن کلینیک دکتر مریم سلیمانی


Call Now Button